BSI-citydev.brussels 2019 Leerstoelhouder: Mark Brearley

Het Brussels Studies Institute en citydev.brussels hebben de eer u uit te nodigen voor de inaugurale les van de BSI-citydev.brussels Interuniversitaire Leerstoel die zal plaatsvinden op maandag 18 februari 2019 om 14u30 in de Solvay Bibliotheek. Voor deze vierde editie verwelkomen we de Engelse stedenbouwkundige Mark Brearley. Inschrijven voor de leerstoel is gratis, maar verplicht

Mark Brearly richtte Cass Cities op, een onderzoeks- en onderwijsprogramma van de prestigieuze School of Architecture van de Metropolitan University in Londen. Allerhande stedenbouwkundige vraagstukken in de Londense metropool komen daarbij aan bod. Hij is tevens eigenaar van Kaymet, een fabrikant van horecamateriaal.

Programma

Een goede stad heeft alles wat nodig is!

Hoe kunnen we onze steden samen beter in staat stellen om een volledig gediversifieerde economie te huisvesten? Ook dit jaar wordt de inaugurele les gevolgd door een reeks cursussen (die openstaan voor iedereen) die doorgaan aan de Faculteit Architectuur La Cambre-Horta van de ULB. Daarnaast worden twee seminaries voorbehouden aan professionals, georganiseerd aan de USL-B en de VUB. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt. 

Cursus 1 : «Joining in»
Woensdag 20 februari
Van 9 uur tot 11 uur

Cursus 2 : «Shaping a better London»
Woensdag 27 februari
Van 9 uur tot 11 uur

Cursus 3 : «We want a city of high streets»
Woensdag 13 maart
Van 9 uur tot 11 uur

Cursus 4 : «A good city has industry»
Woensdag 20 maart
Van 9 uur tot 11 uur

Plaats
ULB, Solbosch Campus
Gebouw U: S.UA2.220

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.